Esthetische dermatologie

Skinboosters

Een skinbooster is een zachte, gelachtige substantie die water absorbeert en de huid van het behandelde gebied diep hydrateert, waardoor de huid op die plaats weer steviger, elastischer en gladder wordt. Aan de buitenkant wordt dit zichtbaar doordat de huid een mooie, gezonde gloed krijgt.

Via een serie micro-injecties worden kleine hoeveelheden gel in uw huid gebracht, zodat deze van binnenuit wordt gehydrateerd. De huidkwaliteit verbetert langdurig na behandeling van het gezicht, de hals, de handen en het decolleté.

Licht vooraf uw arts in over de medicatie die u gebruikt (zoals aspirine of antistollingsmiddelen), auto-imuunziekten, allergieën, eerdere esthetische behandelingen, zwangerschap of borstvoeding.

Na de behandeling kan u een aantal dagen last hebben van lichte roodheid, zwelling of kleine blauwe plekken in het behandelde gebied. Dit verdwijnt na enkele dagen. Direct na de behandeling mag u nog geen make-up aanbrengen. Na zo'n 24 u mag dit wel.

De samenstelling van de skinbooster wordt al jaren voor cosmetische en medische doeleinden gebruikt en de doeltreffendheid en de veiligheid ervan zijn bewezen in vele klinische proeven.

Meer uitleg mag er niet gegeven worden op websites. Het FAGG verbiedt het gebruik van bepaalde termen waardoor een grondige, gedetailleerde uitleg op de website niet mogelijk is. U maakt best een afspraak om de behandelingsmogelijkheden te overlopen.

www.drhofman.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.