Ultherapy

Naarmate we ouder worden, verzwakt en vermindert het collageen en de elastine in de huid waardoor deze verslapt en er minder stevig uitziet en aanvoelt.

Ultherapy stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van het leveren van micro-gefocuste ultrasoud energie tot in de diepste huidlagen.

Hierdoor wordt je huid op een natuurlijke manier strakker en steviger.

Voorafgaand en tijdens de behandeling is er een permanente visualisatie van de onderhuidse weefsels met echografie. Vervolgens wordt er micro-gefocuste ultrasound energie afgegeven op exact de juiste diepte onder uw huid. Het weefsel wordt verhit zonder het huidoppervlak en de omringende huidstructuren te beschadigen. Als reactie op de afgeleverde energie wordt in de huid het wondhelingsproces op gang gebracht. Dit proces bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine.  De huid wordt geleidelijk op een natuurlijke manier gelift en verstrakt, waardoor u er weer stralend uitziet.

Ultherapy is uniek omdat deze techniek in staat is om op een veilige en gecontroleerde manier op precies de juiste diepte energie af te leveren, precies daar waar het nodig is om de huid te liften en te verstrakken. Ultherapy is goedgekeurd door FDA ( Food and Drug Administration). Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd.

Behandelopties zijn :

  • Liften van de wenkbrauwen
  • Liften en verstrakken van de hals
  • Het verstrakken van de wangen en de kaaklijn
  • Het verminderen van lijntjes en rimpels ter hoogte van het decolleté

Als de ultrsound energie afgeleverd wordt, voelt u een prikkeling. Het niveau van pijnervaring kan variëren van de ene persoon tot de andere. Om het comfort te verhogen kan u eventueel een pijnstiller nemen voorafgaand aan de behandeling.

Er is geen hersteltijd na een Ultherapy behandeling. Direct na de behandeling is er een lichte roodheid die verdwijnt na enkele uren. Sommige patiënten ervaren een lichte zwelling, tintelingen en gevoeligheid bij aanraking. Deze symptomen zijn mild en van korte duur.

De resultaten zijn te zien na een 6-tal maanden.

De behandeling stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen waardoor resultaten per persoon kunnen verschillen. Uw natuurlijk verouderingsproces zal bepalen hoelang het resultaat zichtbaar zal zijn.

De meeste patiënten hebben slechts één behandeling nodig. Afhankelijk van de mate van huidverslapping, de reactie op de ultrasound energie en de aanmaak van lichaamseigen collageen hebben sommige patiënten baat bij een tweede behandeling. Omdat uw huid blijft verouderen, kunnen vervolgbehandelingen bijdragen aan de strijd tegen het natuurlijk verouderingsproces.

www.drhofman.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.